A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Уроки на пленері. Оповідки старого Тікича.

Дата: 13.10.2022 20:33
Кількість переглядів: 504

Рідна домівка – це те місце, за яким тужить наша душа, до якого притягує нас незрозуміла сила.         Через агресію РФ багато громадян нашої країни залишилися без  даху над головою та змушені були змінити місце проживання. Ці люди переживають велику тривогу, страх, відчай… Ім необхідна наша підтримка. Особливо цього потребують діти. Сьогодні викладачами кафедри всесвітньої історії та методик навчання студентами  ІІІ курсу Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г.Тичини  проведено мультидисциплінарний урок на пленері «Оповідки старого Тікича», який пройшов у межах освітньої ініціативи по збору практик громадянської освіти спрямованих на людей, які зіткнулись з вимушеною міграцією. Мета заходу – емоційно розвантажити та налаштувати на позитив дітей.

З перших хвилин присутніх зацікавили незвичайні назви уроків, а потім все, що відбувалося. Діти разом із дорослими навчилися бачити та розуміти природу, оскільки все це проходили  на пленері у каньйоні річки Гірський Тікич в смт Буки. Засобами долучення до природної та культурної спадщини діти  відкрили для себе багато нових уроків, а саме: навчилися визначати свій настрій за допомогою мандали; творити картини ленд-арту; розуміти як влаштована будова Землі; визначати значення граніту як природного мінералу;  користуватися  старими мірами довжини для обчислення ваги гранітних брил; знаходити реальні та фантастичні образи природи та робити світлини; читати синопсис фільмів та багато іншого.

Усі без винятку отримали масу позитивних емоцій, нових знань, що дозволило укріпити власну ідентичність та віру  у те, що все буде добре і все буде Україна!
Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень