A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Фіналісти конкурсу есе "Моя Україна"

Наприкінці листопада 2023 року учні старших класів нашого ліцею взяли участь у конкурсі есе "Моя Україна" від Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" та Благодійної організації "Фонд Ріната Ахметова"приуроченого Міжнародному дню миру. Учениця 10 класу Півень Олеся (вчитель Шаповалова Л.В.) та учениця 9-Б класу Малобенська Олександра (вчитель Бортник В.М.) стали фіналістами конкурсу та отримали дипломи. Їх роботи стали частиною Музею історій Фонду Ріната Ахметова "Голоси Мирних". Вітаємо учнів та їх наставників!

19:48 29.01.2024

Участь у обласному онлайн фестивалі "Щедрівочка-щедрувала"

Вихованці нашого ліцею, а саме рій "Козачата" учнів 3 класу та колектив учнів 6-Б класу взяли участь у відкритому обласному онлайн фестивалі "Щедрівочка-щедрувала"від Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської області. Вітаємо колективи та їх керівників з отриманими відзнаками за участь у фестивалі!

20:52 28.01.2024

Перемога у фотоконкурсі

Вітаємо ученицю 3 класу Триволенко Яринку із перемогою у фотоконкурсі, а всім, хто її підтримав, дякуємо за вподобайки.

19:12 21.01.2024

Новорічний калейдоскоп

28 грудня у нашому ліцеї відбулося новорічне свято для учнів 2-4 класів "Новорічний калейдоскоп - 2024. Зустрічаємо Дракона"

17:55 29.12.2023

Урок волонтерства

Сьогодні, у День волонтера, учні нашого ліцею долучились до перегляду Національного онлайн-уроку волонтерства, а для учнів 8 - 11 класів практичним психологом Коваленко В.В. та педагогом-організатором Шаповаловою Л.В. проведений Шкільний урок волонтерства, де учні поглибили свої знання про волонтерство, пройшли онлайн - опитування та вивчили волонтерську руханку.уроку волонтерства.

18:26 05.12.2023

Акція "Бути своїми"

Шановні учні, вчителі та батьки! з 12 грудня по 19 грудня запрошую Вас, долучитися до акції "Національний тиждень читання" під гаслом "Бути своїми". Ви можете поділитися відео та фото про сімейні читання на сторінках соціальних мереж (Facebook, Instagram), використавши хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.

10:01 20.11.2023

Тиждень безпеки.

Сьогодні  у рамках Тижня безпеки  дорожнього руху у всіх класах проведені  заходи по ПДР, зокрема для   учнів 10 та 11 класів була проведена інтерактивна гра "Будь безпечним на дорозі",  учні 8 позмагались у квесті "Правила дорожнього руху знаєш - то ж здоров'я зберігаєш", дев'ятикласники переглянули цікавий відеоурок  по правилах поведінки на дорозі, а учні молодших класів -  цікаві мультфільми та презентації про дорожній рух. Всі учасники навчального процесу перевірили та поглибили свої знання  по ПДР, що є актуальним у наш час.

09:35 22.09.2023

Тиждень спорту.

Звіт про проведення Олімпійського тижня. Олімпійський тиждень у Буцькому ліцеї проходив з 11.09 по 15.09. Упродовж тижня учні та вчителі змагалися у спритності та витривалості. Розпочалося все із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, піднято олімпійський прапор. Змагалися команди на швидкість, спритність,  кмітливість та винахідливість. Організовано виставку малюнків «Спорт в житті людини» на якій були представлені роботи учнів. Буханистим Віталієм Івановичем було організовано загальношкільний квест де учні 5-11 класів разом з своїми класними керівниками приймали участь у різних змаганнях. Також протягом тижня проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити», «Спорт – сила, краса, здоров'я», «Історія Олімпійських ігор». «Досягнення українських спортсменів». У номінації "Найспортивніший клас 2023" серед учнів 2-4 класів перемогу отримали учні 2 класу, класний керівник - Русаловська Валентина Іванівна, та серед учнів 5-11 класів вибороли перемогу учні 6-А класу, класний керівник - Іванюк Олеся Яківна. В ліцеї тиждень пройшов цікаво, ефективно та корисно.  Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок та зростали сильними та здоровими. Завершився Олімпійський тиждень нагородженням переможців грамотами та призами. Діти та вчителі залишилися приємно вражені і  задоволені. 💙💛

09:25 22.09.2023

Свято квітів.

21 вересня у Буцькому ліцеї відбулося маленьке квіткове свято. Багато квіткових композицій радували око протягом дня.  Дякуємо учням, батькам, вчителям які долучилися до організації свята.💙💛💐💐💐💙💛

09:06 22.09.2023

Випуск 2023 року.

 Випускники щиро вітаємо вас з цим великим досягненням – завершенням 11-річної освіти в нашому ліцеї.Це була важка, але дуже важлива дорога, яку ви успішно пройшли. Ви стали дорослими та незалежними людьми, які готові до нових викликів та досягнень.

03:29 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень