A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень цифрової освіти.

В рамках проведення інформаційної кампанії «Тиждень цифрової освіти» до відома педагогів ліцею доведено можливості платформи «Дія. Цифрова освіта». Для учнів 10 класу проведено урок «Основи кібергігієни».

12:07 26.12.2022

Григорій Сковорода

Григорій Савич Сковорода— український філософ-містик, богослов, поет, педагог, можливо, і композитор літургійної музики. Мав значний вплив на сучасників і подальші покоління своїми байками, піснями, філософськими творами, а також способом життя, через що його називали «Сократом».  У Буцькому ліцеї проведено  круглий стіл «Український Сократ» присвячений 300-річчю з дня його народження. Розглядаючи особистість Сковороди, учитель історії Колісник О.О. детально звернув увагу учнів 10 класу на декілька основоположних граней його гігантського таланту, який розкриває всю суть філософії Сковороди.               

10:25 12.12.2022

Посвята в козачата.

«Щоб козацькому роду не було переводу, присягаєм на вірність Вітчизні й народу!», - такі слова лунали сьогодні  в актовій залі Буцького ліцею. Вони злітали з уст учнів другого і третього класів. Маленькі патріоти, які щиро люблять свою Батьківщину, промовляли клятву під час посвяти в козачата. І все у них було, як у справжніх козаків: ікона Покрови Божої Матері, сотенний стяг та посвята козацькою шаблею. Почули юні козачата напутні слова від отамана Буцької сотні Кловака М.О., отця Валерія та голови Буцької ТГ Залізняка С.С. 

10:25 12.12.2022

Вітаємо переможців.

Вітаємо Болебрух Анну, ученицю 11 класу, переможця ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови  ( І місце, учитель Онищук Л.М.). Бажаємо подальших успіхів!

20:49 14.11.2022

День вчителя.

Кожна людина стає у житті тим,  ким вона є, у великій мірі завдячуючи педагогам. Учитель — це більше, ніж професія, це — покликання усього життя. Незалежно від того, працює педагог сьогодні у школі чи перебуває на заслуженому відпочинку, він залишається вчителем у душі назавжди. Колишніх вчителів не буває! Сьогодні хочеться з великою повагою, шаною і вдячністю привітати педагогів Буцької школи, хоч назва закладу змінювалася багато разів, усіх часів і поколінь із цим прекрасним святом - Днем працівників освіти! Бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя та найдорожчих людей поруч.  Школа - це великий механізм, де кожен виконує свою частинку роботи. І все це для наших дітей. Тож усім працівникам нашого закладу освіти, які працюють і сьогодні, бажаємо ловити моменти радості, схоплювати хвилини щастя під мирним українським небом. Педагогам бажаємо успіхів на вчительському терені, терпіння і безмежної мудрості. 

11:42 19.10.2022

Парад квітів.

Осінь - чарівна пора року. Скільки фарб та краси навколо! Напевно, це неймовірний час, коли так хочеться милуватися усім, на що падає погляд. Восени все навколо перетворюється і набуває нового вигляду. Листя радує нас різнобарвною гамою кольорів, достиглі плоди захоплюють ароматом та різноманітністю. Десь бринить срібна павутинка між гіллям дерев, грибочки сором’язливо прикривають свої капелюшки опалими листочками. Повну гармонію завершують квіти, які ніжно похитують голівками під крапельками дощу. Саме вони роблять завершеною симфонію осені. Є люди, які радіють осені саме через можливість милуватися осінніми квітами, адже вони так схожі на дітей, які їх просто обожнюють. Та ви і самі можете у цьому переконатися. Тільки погляньте, які композиції та фото  створили наші учні готуючись до конкурсу «Парад квітів».

11:38 19.10.2022

Заходи з мінної безпеки.

В Буцькому ліцеї педагогами та головним інспектором ВЗНС Уманського РУГУ ДСНС в Черкаській області майором служби Федоровою Н.В. проведено ряд занять з метою вивчення ризиків пов'язаних із вибухонебезпечними чи підозрілими предметами та опрацьовано алгоритм  поводження з ними.

10:32 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень