A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Новини шкільного парламенту

Дата: від до Скинути

День Учителя

 29 вересня у Буцькому ліцеї відбулося привітання педагогів із Днем учителя від учнів закладу. Також до нас завітали ветерани педагогічної ниви, наші наставники, які розділили з нами радощі сьогоднішнього дня. Дякуємо учням 10-11 класів, які організували "День самоврядування" та спробували себе в ролі учителя. На достойному рівні провели уроки як для вчителів, так і для дітей. 

15:42 04.10.2023

Наші перемоги

Вітаємо ученицю 11 класу Омельченко Валерію за зайняте ІІІ місце у конкурсі творчих відео-проєктів "Переможна весна"!

13:59 28.04.2023

Свято Стрітення

Свято Стрітення для учнів початкових класів, підготовлене Школою вожатих шкільного парламенту принесло радісні хвилини зустрічі із Зимою та Весною, які разом із дітками співали веснянки, танцювали веселі руханки, грали у пізнавальну вікторину та дивились мультиплікаційний фільм про свято Стрітення. А наостанок Зима і Весна позмагались між собою силою. Було дуже цікаво і весело!

14:14 30.03.2023

Новорічний калейдоскоп

Новий рік 2023 – одне з найулюбленіших свят у році, особливо для дітей. Цьогоріч воно було особливо бажаним, тому що всі сподівались, що звуки повітряної тривоги не завадять його проведенню. І воно відбулося! Учні всіх класів підготували на свято художній номер –сценки, пісні, танці, а розважали їх веселими і запальними руханками Дід Мороз та Снігуронька. Ними були члени «Криниці мудрості» шкільного парламенту Омельченко Валерія та Гайдай Анастасія. А ще члени шкільного парламенту долучились до створення новорічних фотозон у фойє школи із чарівною Зимою та  ялинковим лісом із гіркою з Сніговиками. Сподобалась вона найбільше молодшим школярам, які наввипередки фотографувалися з  кумедними Сніговиками.

20:46 30.12.2022

Миколай, Миколай, ти у гості завітай...

День святого Миколая — особливе свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Саме з нього в Україні традиційно розпочинається цикл зимових свят. Цьогоріч Свято Миколая для учнів молодших класів було зовсім незвичним, тому що Миколай служить в ЗСУ, помічник його - Пес Патрон, а янголята стали волонтерами.Цікавими героями були члени Школи вожатих шкільного парламенту, учні 7 класу, які проводили з молодшими школярами  цікаві ігри, руханки, прикрашали патріотичну ялинку. Чудовий настрій був забезпечений всім!

14:39 19.12.2022

Всесвітній день дитини

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини.У цей день в 1989 році була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння.

22:08 26.11.2022

Засідання членів ради Ліги старшокласників

16 листопада президент шкільного парламенту Драч Дар'я взяла участь у  онлайн-засіданні членів ради Ліги старшокласників учнівських самоврядувань закладів загальної середньої освіти Маньківської,Буцької, Іваньківської територіальних громад.Також було пройдено тестування "Лідер"для визначення лідерських якостей президента шкільного парламенту.

21:52 26.11.2022

Участь у зльоті

24.10.2022 року відбувся XVІІІ зліт лідерів Ліги старшокласників Маньківщини, в якому взяли участь члени шкільного  парламенту - президент шкільного парламенту Драч Дар’я  та помічник президента по організаційних питаннях Омельченко Валерія.

20:38 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень