A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Конкурс есе "Моя Україна"

Наприкінці листопада 2023 року учні старших класів нашого ліцею взяли участь у конкурсі есе "Моя Україна" від Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" та Благодійної організації "Фонд Ріната Ахметова"приуроченого Міжнародному дню миру. Учениця 10 класу Півень Олеся (вчитель Шаповалова Л.В.) та учениця 9-Б класу Малобенська Олександра (вчитель Бортник В.М.) стали фіналістами конкурсу та отримали дипломи. Їх роботи стали частиною Музею історій Фонду Ріната Ахметова "Голоси Мирних". Вітаємо учнів та їх наставників!

20:12 29.01.2024

Конкурс есе "Війна за СВІЙ шлях"

Вітаємо учнів 3 та 4 класів, які нагороджені дипломами лауреатів за участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на написання есе "Війна за СВІЙ шлях"(дитячий погляд) від Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.

18:45 18.12.2023

День Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил — свято, яке завжди зустрічали з гордістю та пошаною.Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу.

18:16 08.12.2023

З Різдвом Христовим, Україно!

У день світлого Різдва Христового члени рою "Козачата", учнів 3 класу та рою "Побратими ", учнів 4 класу привітали теплими словами та  сучасними  колядками наших односельців. Напередодні свята учні 3 та 6-Б класів  ще взяли участь у конкурсі "З Різдвом Христовим, Україно! Вклонімося захисникам твоїм!» від Уманської Районної Державної Адмінстрації та відкритому обласному онлайн фестивалі "Щедрівочка-щедрувала" від Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді та отримали дипломи за участь.

22:44 07.12.2023

З Днем Збройних сил України

 У День Збройних Сил України члени рою "Побратими", учнів 4 класу та рою " Козачата", учнів 3 класу вітають всіх наших Захисників зі святом та дякують їм за спокійний сон, за змогу навчатися, за все, чого не можуть мати дітки з прифронтових регіонів. Повертайтеся живими і з Перемогою, ми Вас дуже чекаємо!!! Дякуємо Вам за все!!!

22:34 07.12.2023

Всесвітній день української хустки

7 грудня - Всесвітній день української хустки, що стала світовим трендом і завоювала своєю привабливістю серця модниць і запалила любов у дизайнерів усього світу. "Українська хустка - оберіг добра" - це свято , яке підготували учні 8 класу (класний керівник - Варич Віра Дмитрівна), вкотре стало доказом нетлінності нашої культури. Ексклюзивність хустки завоювала прихильність не тільки жінок, дівчат, маленьких леді, а й хлопців- козаків.

18:40 07.12.2023

Миколай, Миколай, ти у гості завітай...

6 грудня за новоюліанським календарем Православна церква України та її парафіяни відзначать День Миколи Чудотворця. Привітання з Днем святого Миколая в цю дату звучать для всіх, але найбільше свято люблять діти. Для учнів 2-4 класів був проведений цікавий та захоплюючий квест " У пошуках подарунків ". Діти з радістю проходили всі 6 станцій квесту, щоб зібрати пазл - символ свята і отримати карту, на якій було позначено місце, де заховані подарунки. І ось омріяні подарунки знайшли і фотодоказ Миколаю відправили. Свято вдалося на славу, а на згадку про нього приємні та незабутні фото.

17:59 07.12.2023

Виховна година до Дня Гідності і свободи

День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004-го та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

14:24 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень