A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Буцький ліцей Буцької селищної ради Черкаської області

Патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Бабин Яр.

29 вересня вшановуємо пам’ять жертв масових розстрілів, які здійснювали нацисти у Бабиному Ярі під час окупації Києва в 1941–1943 роках.

11:20 19.10.2022

День туризму.

День туризму відзначається щорічно 27 вересня у всьому світі. В Україні День туризму почали відзначати в 1998 році. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, які можуть відвідати громадяни України або іноземці. Завдяки Всесвітньому дню туризму кожна людина, яка будь-яким чином пов'язана з подорожами, може приурочити до цієї дати черговий незабутній уїк-енд.  Наші " джури" теж не забувають про День туризму. І знову приємні моменти зустрічі з друзями  і жага до подорожей об'єднали юних туристів. Шкода, що в цьому році цей день пройшов не так, як завжди, у природі, а в приміщенні  школи. Та ми впевнені, що Україна здобуде Перемогу  і запанує мир.І тоді все буде добре! Живіть активно і позитивно, частіше подорожуйте і відкривайте для себе нові міста і країни! Нехай всі маршрути будуть цікавими і захоплюючими, емоції - яскравими, а пригоди - веселими. Нехай на шляху зустрічаються тільки доброзичливі і щирі люди. Бажаємо нових відкриттів, цікавих маршрутів і повний рюкзак щастя!

11:20 19.10.2022

Уроки на пленері. Оповідки старого Тікича.

Рідна домівка – це те місце, за яким тужить наша душа, до якого притягує нас незрозуміла сила.         Через агресію РФ багато громадян нашої країни залишилися без  даху над головою та змушені були змінити місце проживання. Ці люди переживають велику тривогу, страх, відчай… Ім необхідна наша підтримка. Особливо цього потребують діти. Сьогодні викладачами кафедри всесвітньої історії та методик навчання студентами  ІІІ курсу Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г.Тичини  проведено мультидисциплінарний урок на пленері «Оповідки старого Тікича», який пройшов у межах освітньої ініціативи по збору практик громадянської освіти спрямованих на людей, які зіткнулись з вимушеною міграцією. Мета заходу – емоційно розвантажити та налаштувати на позитив дітей.

20:33 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень